Прољеће 2023: Сервисне информације

Промјенљиво облачно, мјестимично слаба киша, локално и пљусак. Током дана су понегдје могући и краћи сунчани периоди. Вјетар слаб до умјерен сјеверних смјерова, мјестимично појачан углавном још током пријеподнева. Највиша дневна температура ваздуха од 11 до 23 степена.

Цедис
Због планираних радова на мрежи у уторак, 9. маја, у термину од 9:00 до 18:00 сати без напајања електричном енергијом ће остати: гранични прелази Дебели Бријег и Куфин, Кобила, Њивице, Жвиње, Суторина, Мојдеж, Тијесни Кланац, Беци, Лучићи, Пријевор, Шћепошевићи, Сушћепан, Требесин, Индустријска зона Игало, Ратишевина, Гомила, Филтерска станица, Игало и дио потрошача на Топлој. Радове изводе у циљу квалитетнијег и сигурнијег напајања електричном енергијом, а у случају лошег времена биће одгођени, обавјештавају из ЦЕДИС-а.

АЕРОДОРМ ТИВАТ

Са аеродрома Тиват данас седам летова; четири ка Београду у 11:50, 15:20, 16:30, 18:40. Летови ка Истанбулу и тел Авиву су у 11 сати и Луксенбургу у 16 сати.

АУТОБУСКА СТАНИЦА

Јутрос су у наш град стиго Транс југ из Београда.По реду вожње у 7 сати кренуо је Озлен ка Београду, у 8:35 ће Лалтовић ка Сарајеву. Полаци ка Дубровнику су у 9:30 и 11:10. Полазак ка Требињу је у 12:10. Очекују доласке из Ниша, Суботице, Крагујевца… Биљеже повећан обим посла. Све информације на 031 321 225.

АМСЦГ
Учеснике у саобраћају очекују углавном повољне временске прилике само понегдје на сјевер има слабе киШЕ. Дуж клисура и усјека скрећемо  пажњу на могуће ситније одроне. На дионицама гдје се изводе  радови саобраћа се уз измијењен режим вожње. Савјетујемо опрезну вожњу на свим путним правцима и поштовање правила саобраћаја. Интензитет саобраћаја је умјерен. У протекла 24 сата на путевима у земљи догодило се 19 саобраћајних незгода у којима  су 4 особе задобиле лакше повреде.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here