Прољеће 2023: Сервисне информације

Промјенљиво облачно са сунчаним периодима. На југу током дана уз малу до умјерену, углавном високу облачност и дуже сунчане интервале. У поподневним сатима, уз појачан развој облачности, локално у континенталним предјелима, краткотрајно уз кишу или пљусак и грмљавину. Увече на сјеверу, понегдје је могућа слаба киша. Вјетар слаб до умјерен, промјенљивог смјера, крајем дана и током ноћи понегдје појачан сјеверни и сјевероисточни. Највиша дневна температура ваздуха од 16 до 26 степени. Температура мора 19 степени.

ЦЕДИС

Због планираних радова на мрежи, без струје ће од 11:00 до 20:00 сати бити више дијелова града:

Гранични прелази Дебели Бријег и Kобила, Њивице, Жвиње, Суторина, Мојдеж, Тијесни Kланац, Беци, Лучићи, Пријевор, Шћепошевићи, Сушћепан, Требесин, Индустријска зона, Ратишевина, Игало и дио потрошача на Топлој. 

ИЗМЈЕНА РЕЖИМА САОБРАЋАЈА

Због изградње атмосферске канализације до 14. маја је забрањен саобраћај за сва возила у Улици Бокељских морнара на Савини, од раскрснице код Ћоровића плаже до врха улице.

АУТОБУСКА СТАНИЦА

Нема кашњења на главној аутобуској станици, довољно је полазака ка земљама региона. Локални и међуградски саобраћај се одвијају по реду вожње, а више информација могуће је добити на 031 321 225 и 069 017 100 (Viber, WhatsApp), или путем портала www.autobuskahercegnovi.com

АЕРОДРОМИ ЦРНЕ ГОРЕ

Са тиватског аеродрома су планирана четири лета ка Београду, два ка Истанбулу и по један ка Тел Авиву, Берлину, Лондону и Манчестеру. Са подгоричког данас 23 поласка, за сада нема кашњења у реду летења.

Детаљније информације могуће је добити путем телефона – 032 670 930 (Тиват); 020 444 244 и 19880 (Подгорица).

ЖЕЉЕЗНИЦА ЦРНЕ ГОРЕ

Брзи воз на релацији Бар – Београд саобраћа сваке вечери. Полазак је у 19:00, док је повратак у 20:20 сати. Локални возови саобраћају редовно и свакодневно, шест је полазака из Бара за Подгорицу и три су ка Бијелом Пољу.

Информације о кретању возова могуће је добити путем вибер поруке на број телефона: 068/441-212, радним данима од 7:00 до 15:00 сати, или путем сајта ЖЦГ: www.zcg-prevoz.me

АМСЦГ

Учеснике у саобраћају очекују углавном повољне временске прилике. Дуж клисура и усјека могућа је појава ситнијих одрона. На дионицама гдје се изводе радови саобраћа се уз измијењен режим вожње. Савјетујемо опрезну вожњу на свим путним правцима и поштовање правила саобраћаја. Интензитет саобраћаја је умјерен.

Детаљније информације могуће је добити путем телефона 020 234 999 и 19807.

Возите полако и опрезно, срећан пут!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here