Фудбал: Игало без бодова на Златици   

У важној утакмици за коначни пласман у финишу првенства јуче у 32 колу Друге фудбалске лиге фудбалери „Игала“ поражени су на Златици у Подгорици од екипе „Kома“ 2:1 (2:0).

Домаћа екипа која тражи прикључак за бараж за Прву лигу практично све је ријешила у првих пола сата игре када је из престрого досуђеног пенала Лазар Kнежевић у 19 минуту постигао први гол. Домаћи су убрзо преко Аиумуа Нисхмура у 30 минуту дуплирали предност.

Фудбалери херцегновског друголигаша су били боља екипа али само један погодак капитена Миодрага Kопривице у 60 минуту био је мали учинак да се на овом гостовању освоји барем бод.

У осталим утакмицама овог кола постигнути су следећи резултати :Бокељ и Младост (ДГ) 0:0, Зета-Грбаљ 1:0, и Отран Олмпик-Беране 1:0. У овом колу слободна је била „Подгорица“ Табела Беране и Младост (ДГ) по 47, Kом 43, Подгорица 39, Бокељ 38, Игало 36, Отрант Олимпик 35, Зета 32, Грбаљ 31 бод.

У сриједу 10 маја у 33 колу играју:Игало-Отрант Олимпик, Грбаљ –Подгорица, Зета –Бокељ, Беране –Младост. У овом колу слободна је екипа „Kома“.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here