САОПШТЕЊЕ: ПРАВА ЦРНА ГОРА И „ГЛАС ЗА НАШ НОВИ“ ЗАЈЕДНО НА ИЗБОРИМА

Права Црна Гора и група грађана „Глас за наш Нови“ потписали су меморандум о сарадњи и заједничком наступу за предстојеће локалне изборе у Херцег Новом који се одржавају 9. маја, а потписивању меморандума присуствовао је и предсједник Праве и посланик у Скупштини Марко Милачић, наведено је у саопштењу.

Први човјек Праве Црне Горе Херцег Нови Милан Зарић и угледна докторица Љиљана Бојанић, која је на челу групе грађана „Глас за наш Нови“  истакли су задовољство што Херцег Нови овим добија нову, јасну и чисту политичку снагу.

„Поносан сам што је група угледних Новљанки и Новљана окупљених у оквиру организације „Глас за наш Нови“ препознала квалитет, снагу и идеју Праве Црне Горе и приступила нашој партији у овој важној политичкој утакмици. Заједно ћемо још снажније допринијети развоју Херцег Новог. Прави Нови – Слобода у нашим рукама, како је назив наше листе, уноси нову свјежину у друштвено-политички живот Новог, баш оно што треба овом граду. Поносан сам што наша листа окупља много младих, квалитетних и енергичних људи који први пут улазе у политику “, казао је Зарић.

Др Љиљана Бојанић је саопштила да је њихову организацију окупила љубав према Херцег Новом и жеља да Нови заблиста некадашњим сјајем:

„Наша основна дјелатност засниваће се на владавини права и принципима грађанске једнакости, солидарности и међусобног уважавања. Група грађана „Глас за наш Нови“ је у Правој Црној Гори препознала групацију која је са сличним програмским опредељењима и заједничким циљем, а то је да Херцег Нови крене путем напретка, да у Нови туристи опет масовно долазе и да наша омладина остане ту, у свом граду“

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here