Прољеће 2023: Сервисне информације

Претежно сунчано, уз слаб до умјерен развој облачности у поподневним сатима. Током јутра, на сјеверу, по котлинама могућа магла. Вјетар слаб до умјерен, понегдје појачан, углавном сјеверних смјерова. Највиша дневна температура ваздуха од 17 до 27 степени.

АЕРОДРОМ ТИВАТ

Са тиватског аеродрома данас девет летова. Први је ка Београду у 8 сати. Услиједиће ка Истанбулу, Луксембургу,. Катовицама, Рену. Летови ка Београду су и у 11:50, 15:20 и 18:40.

АУТОБУСКА СТАНИЦА

Аутобуски саобраћај одвија се по реду вожње. Први полазак био је  ка Београду у 7:00 сати,  а последњи је у 21:00. Слиједи поласци ка Федералном Сарајеву у 8:35, затим Дубровнику у 9:30 и 11:10. Полазак ка Требињу је у 12:10. Све информације на број телефона 031 321 225.

ЗАБРАНА САОБРАЋАЈА

Због изградње атмосферске канализације до 14. маја је забрањен саобраћај за сва возила у Улици Бокељских морнара на Савини, од раскрснице код Ћоровића плаже до врха улице.

АМСЦГ

Учеснике у саобраћају очекују углавном повољне временске прилике. Дуж клисура и усјека скрећемо  пажњу на могуће ситније одроне. На дионицама гдје се изводе  радови саобраћа се уз измијењен режим вожње. Савјетују опрезну вожњу на свим путним правцима и поштовање правила саобраћаја. Интензитет саобраћаја је умјерен. У протекла 24 сата на путевима у земљи догодило се 13 саобраћајних незгода у којима  су 3 особе задобиле теже, а 7 особа лаке повреде.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here