Бесплатан паркинг за добровољне даваоце крви 

Повлашћено паркирање на општим паркиралиштима за све добровољне даваоце крви у Херцег Новом договорено је на састанку директора предузећа Паркинг сервис Миладина Видаковића и предсједника Клуба добровољних давалаца крви, Зорана Срдановића.

Како је саопштено из овог градског предузећа, због низа успијешно спроведених акција које Клуб организује, а све у сврси помоћи суграђанима којима је неопходна крв, Паркинг Сервис је препознао потребу да понуди дугорочно партнерство у циљу побољшања и развоја КДДКХН, које и заслужује.

Зоран Срдановић и Миладин Видаковић

Самим тим Паркинг Сервис ће у наредном периоду бити  партнер у свим будућим активностима које буде спроводио КДДКХН и пружити несебичан допринос.

Састанак са предсједником Клуба, Зораном Срдановићем, иницирао је Паркинг сервис, као друштвено одговорно предузеће.

Добровољни даваоци крви из Херцег Новог имаће право на повлашћено паркирање на општим паркиралиштима по договореној процедури коју је предложио сам Клуб и који је менаџмент Друштва прихватио и самим тим већ увео у процедуру како би што прије одговорили захтјеву.

Право на повлашћен паркинг по овој акцији имаће: све особе мушког пола који су имали 40 и више даривања крви и све особе женског пола које су имале 20 и више даривања крви

Сви они који испуњавају наведене услове, а желе да аплицирају за повлашћену паркинг карту потребно је да приложе: потврду издату од завода за трансфузију крви Црне Горе, копију личне карте или дозволу за стални боравак издату од МУП ПЈ Херцег Нови и копију саобраћајне дозволе возила регистрованог на њихово име.

Сва потребна документација може се предати на шалтеру Друштва, улица Трга Маршала Тита 4, или путем мејл адресе parkinghn@t-com.me.

Паркинг Сервис је и на овај начин потврдио да учествује у свим сегментима друштвено социјалног развоја те да ће се и у будуће трудити да буде препознат као један од носилаца друштвених промјена у Херцег Новом.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here