На Сајму туризма и гастрокултуре у Бијељини представљена понуда Херцег Новог

Туристичка организација Херцег Нови представила је понуду на Сајаму туризма и гастрокултуре у Бијељини. На овом међународном сајму представило се преко 80 излагача из Републике Српске, Федерације БиХ, Србије, Црне Горе и Хрватске.
Туристичка организација Херцег Нови промовисала је туристичку понуду града и посјетиоце упознала са свим садржајима који се у нашој дестинацији нуде током предстојеће љетње туристичке сезоне.

-За понуду Херцег Новог владало је велико интересовање медија, посјетилаца и туроператора обзиром да највише Сембераца за одмор бира Црну Гору, а првенствено Херцег Нови који је уједно и омиљених дестинација. Сајам је отворио министар трговине и туризма у Влади РС Денис Шулић, а присутнима су се обратили и директорица Туристичке организације Бијељина Јасмина Абдулахагић, градоначелник Бијељине Љубиша Петровић и директор Туристичке организације Републике Српске Миодраг Лончаревић који су посјетили штанд ТОХН и изразили задовољство и захвалност због присуства Херцег Новог на овој значајној туристичкој манифeстацији, саопштено је из Туристичке организације.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here