Прољеће 2023: Сервисне информације

Пријеподне промјенљиво облачно са сунчаним интервалима. Послијеподне повећање облачности, понегдје могућа киша, а током ноћи киша, пљускови и грмљавина, углавном, у јужним и централним предјелима. Вјетар слаб до умјерен, повремено и појачан јужни и источни. Највиша дневна температура ваздуха од 15 до 25 степени.

АЕРОДРОМ ЦРНЕ ГОРЕ
Са аеродрома Тиват данас девет летова, од којих је четири ка Београду, два ка Истанбулу и по један ка Берлину, Лондону и Манчестеру. Са аеродрома Подгорица данас најављен 21 лет.

АУТОБУСКА СТАНИЦА
Нема кашњења на главној аутобуској станици, довољно је полазака ка земљама региона. Локални и међуградски саобраћај се одвијају по реду вожње, а више информација могуће је добити на 031 321 225 и 069 017 100, или путем портала. Нешто је веће интересовање путника за међународне линије, па препоручују куповину карата пар дана раније.

ПАРКИНГ СЕРВИС
Из предузећа “Паркинг сервис” Херцег Нови обавјештавају кориснике услуга да, поводом предстојећих првомајских празника, у понедељак и уторак, 1. и 2. маја, неће наплаћивати паркирање на општим паркиралиштима. Канцеларије друштва ће опет бити отворене у сриједу, 3. маја.

ДОМ ЗДРАВЉА
У херцегновском Дому здравља данас организована дежурства. На педијатрији дежурна је др Драгана Кнежевић. Дежурства су организована и на општој пракси и амбуланти у Бијелој.

Углавном су повољне временске прилике за обављање саобраћаја. Дуж клисура и усјека скрећемо пажњу на могуће ситније одроне. На дионицама гдје се изводе радови режим саобраћаја је измијењен, а возачима савјетујемо да имају стрпљења у вожњи и поштују правила саобраћаја. У протекла 24 сата на путевима у земљи догодило се 16 саобраћајних незгода у којима је 1 особа задобила теже, а 3 особе су задобиле лакше повреде.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here