Вујичић погодио за важну побједу Игала

Фудбалери Игала остварили су на стадиону Солила минималну побједу у утакмици 31. кола Друге фудбалске лиге против прошлогодишњег прволигаша Подгорице 1:0.

У првом полувремену није било голова, ни много шанси. У 39. минуту оборен је у казненом простору Балша Радовић послије зреле прилике домаћих, али судија Бранко Одаловић је показао да нема ништа од пенала, иако је то група домаћих навијача тражила.

У наставку гости су запријетили у 59. минути али је Анцик Арол био кратак. У 65. минуту одлично је шутирао Аргентинац Нелсон Кордоба, али је лопта прошла поред гола.

Тренутак одлуке догодио се у 78. минуту, када је Аргентинац Ален Азеведо одлично извео корнер, а лопту главом захватио млади Андрија Вујичић и послао је иза леђа немоћног Петра Радуловића, уз велику радост саиграча, клупе и домаћих навијача.

Остали резултати 31. кола Друге лиге: Грбаљ-Бокељ 0:0, Беране-Ком 1:1. Утакмица Младост (ДГ)-Отрант Олимпик  утакмица у току). У овом колу слободна ке екипа Зете.

Табела: Беране 47, Младост 43 (-1), Ком 40, Подгорица 39, Бокељ 37, Игало 36, Отрант Олимпик 32 (-1), Грбаљ 31, Зета 29 бодова.

У 32. Колу, у суботу 6. Маја, играју: Игало-Ком, Бокељ-Младост, Зета-Грбаљ, Отрант Олимпик-Беране. У овом колу слободна је екипа Берана.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here