Прољеће 2023: Сервисне информације

Промјенљиво облачно са сунчаним интервалима. Послијеподне више облака уз мјестимично кишу или пљусак са грмљавином, углавном, у сјеверним и централним предјелима. Вјетар слаб до умјерен, промјенљивог смјера. Јутарња температура ваздуха од 3 до 12, највиша дневна од 12 до 22 степена.

СТРУЈА

Због планираних радова на мрежи данас ће без напајања електричном енергијом у термину од 09 до 17 сати бити Камено, Становчићи, Петров До, Жлијеби и Убли.

АВИО САОБРАЋАЈ

Из Тивта је данас планирано осам летова, од тога су за Београд четири, у 8, 9:10, 11:50 и 18:40, као и два лета за Истанбул и један за Тел Авив. Са подгоричког аеродрома планирано је 16 летова, од чега за Београд три, у 7:40, 9:40 и 14:35, а биће реализовани и летови за Варшаву, Лондон, Атину, Беч, Милано, Парис, Истанбул, Парис, Лион…

АУТОБУСКИ САОБРАЋАЈ

Аутобуски саобраћај одвија се према реду вожње, на аутобуској станици овога јутра очекују превознике Божур, Ројал травел и Трансјуг из Београда, Ленс из Новог Сада, Ројал травел из Ниша, Јадран експрес и Блу лајн из Суботице, као и Јадран експрес из Вараждина.

Редом вожње предвиђени су поласци Озлема који је у 7 сати кренуо за Београд, Центротранс за Сарајево полази у 8:35, Божур за Дубровник у 9:30, Јадран експрес за Дубровник у 11:10, Југопревоз Гацко за Требиње у 12:10. Међународне линије за Београд, Ниш, Нови Сад и Суботицу предвиђене су за послијеподневне сате. Карата има, али је пожељно резервисати.

ТРАЈЕКТНИ САОБРАЋАЈ

На трајектној линији Каменари – Лепетане од 6:00 до 22:00 сата саобраћају оба трајекта, а од 22:00 ноћу до 06:00 сати ујутру, трајект „Василије“ који превози само возила мањих габарита – аутомобиле.

АМСЦГ

На већини путева у земљи саобраћај се овога јутра одвија несметано. Дуж клисура и усјека могући су ситнији одрони. На дионицама гдје се изводе радови режим саобраћаја је измијењен, обавезно је поштовање постављене сигнализације.

У протекла 24 сата на путевима у земљи догодило се 14 саобраћајних незгода у којима су двије особе задобиле теже, а три лакше повреде.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here