На 28. ХАПС-у вечерас рок кабаре Боде Нинковића

У оквиру пратећег програма  28. Херцегновских априлских позоришних свечаности,  Бенд ОПС – Самостална музичко-деликатесна радионица из Смедерева  извешће вечерас у Дворани „Парк“  рокенрол  кабаре „Мала продавница деликатеса“.

Бенд ОПС  окупио се након четири деценије и објавио свој први албум који носи исти назив као овај кабаре. Предводе га глумац и композитор Слободан Бода Нинковић и текстописац Слободан Тишма.

-Такву врцаву атмосферу, духовиту како приличи кабареу, енергичну као што се очекује од рокера иако имају 60+ година и ипак лирску јер је главна тема пјесама и прича које ћете чути – љубав, можете очекивати и на сцени, поручују организатори ХАПСа.

Осим Боде и Тишме, чланови бенда су: Драгољуб Марић Браца, Лазар  Пантић Лаза Дете, Михајло Лаковић Микса, Вук Лаковић, Марина Миленковић Марасмара и Драгана Тасић Гага.

Почетак програма је у 20:30h.

Карте за рок кабаре Боде Нинковића „Мала продавница деликатеса“ и представу „Ноћ са Алексом “ која је на програму ХАПС-а сутра, студенти (уз индекс) и средњошколци могу купити по специјалној цијени од 10€ за оба програма.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here