Прољеће 2023: Сервисне информације

Претежно сунчано, а на сјеверу промјенљиво облачно са сунчаним интервалима. Мјестимично ће дувати умјерен до појачан вјетар сјеверних смјерова. Највиша дневна температура ваздуха од 7 до 22 степена.

Струја

Нема најављених искључења за данас и сутра.

Аутобуска станица

Нема кашњења на главној аутобуској станици, довољно је полазака ка земљама региона. Локални и међуградски саобраћај се одвијају по реду вожње, а више информација могуће је добити на 031 321 225 и 069 017 100 (Viber, WhatsApp), или путем портала www.autobuskahercegnovi.com.

Аеродроми Црне Горе

Са подгоричког аеродрома реализовани су летови ка Бечу у 7:00 и Београду у 7:30, а слиједе Вроцлав, Истанбул, Загреб, Франкфурт, Барселона, Варшава, Берлин, Гдањск, Брисел…

Трајектни саобраћај

Од 6:00 до 22:00 сата на релацији Каменари-Лепетане саобраћају два трајекта, а током ноћи један који превози путничка возила. Остале врсте возила преусмјеравају на пут око залива.

АМЦГ

Саобраћа се по сувим коловозима у већем дијелу земље. Пажњу треба обратити на ситније одроне, интензитет саобраћаја је умјерен ван градских средина. На мјестима гдје се изводе радови постављена је саобраћајна сигнализација и нема дужих задржавања.

За детаљније информације позовите 19807.

Возите полако и пажљиво, срећан пут!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here