Прољеће 2023: Сервисне информације

Током јутра и пријеподнева у јужним и централним предјелима престанак падавина и постепено разведравање. На сјеверу промјенљиво облачно, мјестимично са кишом, а у планинским предјелима краткотрајно са сусњежицом и снијегом, углавном током јутра и пријеподнева. Вјетар повремено умјерен до појачан, сјеверних смјерова. Највиша дневна температура ваздуха од 5 до 21 степен.

Вода

Потрошачи са доње ривијере у Ђеновићима и Баошићима неће имати воду до 13:00 часова због квара на водоводној мрежи код гробља у Ђеновићима. Санација квара је у току.

Аутобуска станица

Нема кашњења на главној аутобуској станици, довољно је полазака ка земљама региона. Локални и међуградски саобраћај се одвијају по реду вожње, а више информација могуће је добити на 031 321 225 и 069 017 100 (Viber, WhatsApp), или путем портала www.autobuskahercegnovi.com.

Аеродроми Црне Горе

Први лет овог јутра из Тивта је ка Београду у 8:00 сати, током дана су планирана још три ка главном граду Србије, али и по један ка Истанбулу и Хелсинкију. Из Подгорице данас летови ка Београду, Истанбулу, Љубљани, Бечу, Паризу и Кракову.

Трајектни саобраћај

Од 6:00 до 22:00 сата на релацији Каменари-Лепетане саобраћају два трајекта, а током ноћи један који превози путничка возила. Остале врсте возила преусмјеравају на пут око залива.

АМСЦГ

Саобраћа се по мокрим коловозима и уз мјестично смањену видљивост. Возачима скрећемо пажњу на могуће ситније одроне. Интензитет саобраћаја је умјерен на путевима ван градских средина.

У протекла 24 сата на путевима у земљи догодила се 21 саобраћајна незгода у којима је једна особа задобила теже, а шест лаке повреде.

Да провјерите какво је стање на путевима, позовите 19807.

Возите полако и пажљиво, срећан пут!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here