Млађи пионири КК Галеб вицешампиони Црне Горе

Млађи пионири КК Галеб, дјечаци рођени 2010. године и млађи, освојили су сребрну медаљу у финалу првенства Црне Горе и показали какав таленат стасава у Херцег Новом.

Они су данас у финалу били слабији од вршњака из КК Будућност 93:67, али и поред пораза ово је фантастичан успјех младих кошаркаша из Херцег Новог који су до средине треће четвртине били у игри и у једном тренутку заостајали само 7 поена за одличним противником.

– На крају, момци из Подгорице су имали више концентрације при завршници и мало више енергије да издрже ритам до краја и заслужено су славили. Наши момци били су сјани читаве сезоне, а као награда за напоран и вриједан рад дошла је и посластица – утакмица за шампиона државе и медаља коју су донијели у свој град, истичу из управе КК Галеб.

Коначан пласман на завршном турниру:

1. КК Будућност

2. КК Галеб

3. КК Јуниор

4. КК Будва старс

Сребрну медаљу освојили су: Јован Аџић, Андрија Стриковић, Василије Корањић, Немања Ђуричић, Ђорђе Ивеља, Матија Предовић, Борис Новак, Михаило Лазовић, Мако Милићевић, Марко Денда, Лазар Марић, Вељко Миљанић, Максим Коматина, Милош Шумар, Јустин Милојевић, Philip Siler, Јован Арсовић, Ђорђе Чепић, Давид Јаха, Урош Поледица, Лука Паликућа, Димитрије Лучић и Алекса Прелић. Тренер екипе је Ђорђе Иванов.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here