Прољеће 2023: Сервисне информације

Претежно сунчано. Послијеподне и током ноћи промјенљиво облачно, а локално је могућа краткотрајна киша или грмљавина. Ујутру по котлинама на сјеверу понегдје магла. Вјетар слаб до умјерен, углавном, јужни и југозападни. Највиша дневна температура ваздуха од 15 до 24 степена. Температура мора 16 степени.

Измјена режима саобраћаја у Бијелој

Због санације канализационе мреже данас ће бити забрањен саобраћај за сва возила у Улици Трећа бијељанска у Бијелој (приобални пут), на потезу од раскрснице са улицом Бјелских добротовора (поток Пијавица) до хотела Делфин.

Аутобуска станица

Нема кашњења на главној аутобуској станици, довољно је полазака ка земљама региона. Локални и међуградски саобраћај се одвијају по реду вожње, а више информација могуће је добити на 031 321 225 и 069 017 100 (Viber, WhatsApp), или путем портала www.autobuskahercegnovi.com.

Аеродроми Црне Горе

У 8:00 полијеће први авион за данас ка Београду из Тивта, а слиједе и летови ка Дизелдорфу, Паризу, Истанбулу, Лондону и још четири ка Београду. Са подгоричког аеродрома данас летови ка Бечу, Београду, Истанбулу, Барселони, Цириху, Франкфурту, Кракову, Измиру и Манчестеру. За сада нема одступања од реда летјења.

Трајектни саобраћај

Од 6:00 до 22:00 сата на релацији Каменари-Лепетане саобраћају два трајекта, а током ноћи један који превози путничка возила. Остале врсте возила преусмјеравају на пут око залива.

АМСЦГ

У већем дијелу земље саобраћа се уз повољне временске услове. Интензитет саобраћаја је умјерен на путевима ван градских средина.

У протекла 24 сата на путевима у земљи догодило се 18 саобраћајних незгода у којима је осам особа задобило теже повреде.

Провјерите стање на путевима пред полазак позивом на број 19807.

Возите полако и пажљиво, срећан пут!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here