Прољеће 2023: Сервисне информације

Промјенљиво облачно уз доста сунчаних периода. Током јутра и послијеподне локално је могућа краткотрајно киша или грмљавина. Вјетар слаб до умјерен промјенљивог смјера. Највиша дневна температура ваздуха од 13 до 23 степена.

Измјена режима саобраћаја

Због радова на канализационој мрежи у недељу, 23. априла, ће бити забрањен саобраћај за сва возила у улици Трећа бијељанска у Бијелој (приобални пут), на потезу од раскрснице са улицом Бјелских добротовора (поток Пијавица) до хотела “Делфин”. Како наводе из локалне управе, режим саобраћаја ће привремено бити измјењен ради несметаног и безбједног извођења радова на санацији квара на канализационој мрежи.

Аутобуска станица

Нема кашњења на главној аутобуској станици, довољно је полазака ка земљама региона. Локални и међуградски саобраћај се одвијају по реду вожње, а више информација могуће је добити на 031 321 225 и 069 017 100 (Viber, WhatsApp), или путем портала www.autobuskahercegnovi.com

Аеродром Тиват

Са тиватског аеродрома данас шест летова; четири ка Београду и два ка Истанбулу. Летови ка Београду су у 8,12:50, 15:20, 18:40.  Летови ка Истанбулу у 9:10 и 11 сати.

АМСЦГ

У већем дијелу земље саобраћа се уз повољне временске услове. Возачима скрећемо пажњу на могуће ситније одроне. На дионицама гдје се изводе  радови режим саобраћаја је измијењен  обавезно  је поштовање постављене сигнализације. Интензитет саобраћаја је умјерен на путевима ван градских средина. У протекла 24 сата на путевима у земљи догодиле су се 16 саобраћајних незгода у којима су 6 особа задобило лакше повреде.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here