Прољеће у знаку Портоновог и Јелене Розге

Фото: Портонови

Портонови Прољећна сага почиње 28. априла, када је планирано отварање базара, од 17 сати, а атмосферу ће загријати ДЈ Данило Радусиновић од 18 сати.

Од 28. априла до 7. маја на Марина тргу посјетиоци ће у базарским кућицама наћи велики избор локалних и интернационалних укусних јела и пића. One&Only Portonovi, Кантина 65, Идеа, Friends House, Теткина кућица, Maison du Monde и Bel Paese многима су већ познати домаћини који су одушевили својом понудом током претходних базара. Они ће нудити широк асортиман слатких и сланих производа, подједнако занимљивих и одраслима и дјеци, као што су палачинке, вафли, пице, бургери, салате, крофнице, приганице, кобасице и много тога.

У Портоновом су припремили и посебну понуду те ће тако сви који желе да уживају у концертима са најљепши погледом, моћи да изнајме ВИП балконе.

У суботу, 29. априла, поводом Међународног дана плеса посјетиоци ће уживати уз латиноамеричке звуке и у забави уз милонгу и салсу заједно са школом плеса Buena Vista и наступом Havana Girls трија.

Најмлађи посјетиоци биће одушевљени 30. априла када их очекују дјечије игре и полигони, од пузијаде за најмлађе до BlazePod такмичења за старије. Више о овој активацији и пријаве за ове активнности можете наћи овдје. 

Истог дана, у поподневним часовима, Портонови организује и турнир у једној од најпопуларнијих друштвених игара – Човјече не љути се, у изненађујућој величини.

Љубитеље наших добро познатих старих аутомобила и југоносталгије, обрадоваће 1. и 2. маја тура Ex-Yu аутомобилима од Портоновог то Титове виле и назад, у перфектно очуваним возилима које у Боку доводи North Tour Montenegro. Више детаља можете наћи овдје

Фото: Портонови

Од музичких наступа током Прољећне саге, издваја се концерт једне од најдражих звијезда региона – Јелене Розге, која ће наступити са бендом 1. маја на Портонови Марина тргу. Посјетиоце ће 2. маја у вечерњем термину забављати ДЈ Пеђа Радевић уз Ex-Yu звуке.

У сриједу и четвртак, 3. и 4. маја, посјетиоци ће уживати уз звуке традиционалне клапске музике локалних ансамбла Castel Nuovo и Лира.

Осим тога, Мirror Crew аниматори биће спремни за сјајну забаву и очаравајуће визуалне ефекте, праћени талентованим локалним бендовима и ДЈ-евима од 5. до 7. маја.

У петак ће посјетиоце забављати бенд Кукавице, у суботу Јack Lupino, а за недјељу су планирани наступи дјечијих хорова Д-мол и Цвркутићи, као и бокељских клапа Castel Nuovo и Лира.

Прољећна сага отвара сезону узбудљивих догађаја које Портонови спрема овог прољећа и љета, а више информација можете добити на wеб страници и пратећи Портонови на друштвеним мрежама. Календар догађаја можете погледати овдје.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here