Прољеће 2023: Сервисне информације

Промјенљиво облачно, у јужним предјелима са дужим сунчаним интервалима. У поподневним сатима, у цијелој земљи, повећање облачности, а понегдје се очекује и краткотрајно киша или пљусак праћен грмљавином, нарочито у планинским областима. Вјетар слаб до умјерен, промјенљивог смјера. Највиша дневна температура ваздуха од 12 до 22 степена.

Струја

Због планираних радова на мрежи без напајања електричном енергијом ће од 9:00 до 16:30 сати остати: Kарача, подручје испод зидина старог града, Kанли кула, хотел Плажа и Улица Стјепа Шаренца.

Сутра ће, изводити радове на мрежи због чега ће повремено без струје бити Мељине и Зеленика.

Како су најавили, прекиди у снабдијевању неће бити дужи од 30 минута, у периоду од 9:00 до 14:30 сати.

Аутобуска станица Херцег Нови

Нема кашњења на главној аутобуској станици, довољно је полазака ка земљама региона. Локални и међуградски саобраћај се одвијају по реду вожње, а више информација могуће је добити на 031 321 225 и 069 017 100 (Viber, WhatsApp), или путем портала www.autobuskahercegnovi.com

Аеродроми Црне Горе

Четири лета ка Београду, два ка Истанбулу и један ка Лондону – такав је план летјења за данас са тиватског аеродрома. Знатно већи број летова планирају из Подгорице, прва два су реализована као и обично и то су летови ка Београду и Бечу, слиједе и ка Вроцлаву, Истанбулу, Загребу, Франкфурту, Барселони, Варшави, Берлину, Гдањску, Бриселу…

АМСЦГ

Фреквенција возила је умјерена на путевима ван градских средина. У подручјима гдје су коловози мјестимично мокри савјетујемо максимално опрезну вожњу. Дуж клисура и усјека могући су ситнији одрони.

У протекла 24 сата на путевима у земљи догодило се девет саобраћајних незгода у којима  су три особе задобиле теже, а четири лакше повреде.

За више информација позовите 19807.

Возите полако и пажљиво, срећан пут!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here