Херцег Нови лако до друге побједе

Фото: ОСЦГ

Одбојкашице Херцег Новог оствариле су и другу побједу у финалу плеј офа Супер лиге ЕПЦГ и као гошће славиле над барским Галебом 3:0 (25:17, 25:14, 25:9).

Није било неизвјесности осим у првом сету када су играчице Галеба пружиле озбиљнији отпор и запријетила да ће узети један сет, али је квалитет ипак пресудио и нису могле да наговјесте неизвјесност у мечу са неприкосновеном екипом Херцег Новог.

Најефикаснија у побједничком тиму била је капитен Татјана Бокан са 18 поена, док је Анастасиа Бехтерева стигла до 11, а Јелена Станимировић до 9 поена. Диана Балаи је постигла 6 поена, Дариа Чабоненко и Марија Тушевљак по 3, Леа Бобан, Сара Најдич и Полина Лиутикова по 2, Тијана Тврдишић 1 поен. Екипа Галеба имала је 18 грешака.

Код Галеба су боље од осталих биле Теодора Чавић са осам и Американка Шарлот Ричардс са 7 поена. Наталија Влаовић је постигла 6, Маша Драгојевић четири, а Драгана Ракочевић 2 поена. Екипа Херцег Новог имала је 13 грешака.

Херцег Нови је овим тријумфом дошао на корак до титуле од које га дијели још само једна побједа која се очекује у суботу од 18:00 сати у Спортском центру у Игалу.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here