Прољеће 2023: Сервисне информације

Умјерено до потпуно облачно, повремено киша, понегдје и пљусак и грмљавина. Вјетар углавном слаб до умјерен, сјеверних смјерова. Највиша дневна температура ваздуха од 6 до 18 степени.

Аеродром Тиват
Са тиватског аеродрома данас седам летова, од којих су четири ка Београду, два ка Истанбулу и један ка Берлину. Први лет је ка Берлину у 9:55. Летови ка Београду су у 11:50, 15:20, 16:10 и 18:40 сати.

Аутобуска станица

Нема кашњења на главној аутобуској станици, довољно је полазака ка земљама региона. Локални и међуградски саобраћај се одвијају по реду вожње, а више информација могуће је добити на 031 321 225 и 069 017 100 (Вибер, Whats up), или путем портала www.autobuskahercegnovi.cоm.

БЕСПЛАТАН ПАРКИНГ
Pаркирање на општим паркиралиштима и данас бесплатно. Наплата ће почети у 7 сати.

АМСЦГ
Киша која пада и овог јутра условила је да се и саобраћај одвија по мокрим и клизавим коловозима. Видљивост је мјестимично смањена. Овакво вријеме погодује стварању одрона. Савјетујемо опрезну вожњу прилагођену условима и стању на путу. Саобраћај је у прекиду за све категорије возила на регионалном путу Мојковац – Ђурђевића Тара у мјесту Добриловина. Интензитет саобраћаја је умјерен на путевима ван градских средина.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here