Прољеће 2023: Сервисне информације

Промјенљиво облачно са сунчаним интервалима. Вјетар слаб до умјерен, промјенљивог смјера. Највиша дневна температура ваздуха од 9 до 20 степени. Температура мора 16 степени.

Струја

Без струје ће данас, од 8:00 до 18:00 сати, бити Каменари, Ђурићи, Бијелске Крушевице, Јошица, а од 9:00 до 16:00 сати, подручје изнад Улице Орјенски батаљон, од Веселиновића до Огњишта.

У четвртак, 13. априла, струју неће имати, од 08 до 18 сати, Каменари, Ђурићи, Бијелске Крушевице, Јошица, а од 09 до 16 сати, Бијела испод магистрале уз некадашње бродоградилиште према Каменарима.

Аутобуска станица

Аутобуски саобраћај се одвија по реду вожње. Мјеста има довољно у свим правцима, а више информација могуће је добити на 031 321 225 и 069 017 100 (Viber, WhatsApp), или путем портала www.autobuskahercegnovi.com

Аеродроми Црне Горе

Нова авионска линија данас са тиватског аеродрома ка Хелсинкију у 13:15 сати, а планирана су и четири лета ка Београду као и један ка Истанбулу. Са подгоричког аеродрома већ су реализовани летови ка Бечу и Београду, а током дана су планирани и летови ка Истанбулу, Љубљани, Кракову, Београду.

АМСЦГ

У јужним и централним предјелима саобраћај се обавља по сувим коловозима и уз добру видљивост, а у вишим предјелима мјестимично су коловози мокри. Дуж клисура и усјека могући су ситнији одрони.

Саобраћај је у прекиду за све категорије возила на регионалном путу Мојковац – Ђурђевића Тара у мјесту Добриловина.

Током дана на релацији Каменари – Лепетане саобраћају два трајекта, а од 22:00 до 6:00 сати само један на којем је дозвољен прелазак путничких аутомобила, док се теретна возила упућују на пут око залива.

Интензитет саобраћаја је умјерен на путевима ван градских средина..

У протекла 24 сата на путевима у земљи догодило се 14 саобраћајних незгода у којима су двије особе задобиле лакше повреде.

За детаљније информације можете позвати 19807.

Возите полако и пажљиво, срећан пут!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here