ЈПУ Наша радост у посјети полицајцима, ватрогасцима и у вожњи кроз град

Малишани вртића на Топлој, данас су били у посјети Центру безбједности Херцег Нови, а друга група исјетила је како је то возити се локалним аутобуским превозом.

Дјеца старије 1 групе су са својим васпитачицама Славицом Брајовић и Анђелом Шошкић данас учила шта све подразумјева занимање полицијског службеника. Највише пажње привукла су им полицијска аута, мотори, радио станице и неизоставно ротационо свијетло на њима. Уз нову причу коју су научили, сачекало их је послужење, а за дар полицајцима стигао је плакат који су израдили малишани са васпитачицама.

Друга група предшколаца са васпитачицама Ленком Вуковић, Тамаром Вуковић и Сузаном Радовић, осјетила је како је то возити се аутобусом локалног аутосаобраћаја, па су кроз град „направили један круг“. Учили су шта је важно знати о понашању и правилима у аутобусу, али и запјевали граду „Има један град на мору“. Возачу су такође поклонили плакат као поклон који су сами направили.

Претходних дана посјетили су и Службу заштите и спасавања да и од ватрогасаца чују какво је њихово занимање, опасности са којима се сусрећу и упознали какву све опрему имају.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here