АСФАЛТИРАЊЕ НА ТОПЛОЈ ТРИ КАО ДИО ШИРЕ ПРИЧЕ ИЗГРАДЊЕ ИНФРАСТРУКТУРЕ

У организацији Општине Херцег Нови у току су радови на асфалтирању око 300 метара дуге дионице у Требесинској улици на Топлој три. Вриједност радова износи око 30.000 еура.

Према ријечима савјетника предсједника Општине Јована Суботића, радове изводи фирма Фортис Монт из Херцег Новог:

– То је нешто што су мјештани дуго чекали и они су се сами организовали, како би допринијели радовима на асфалтирању ове дионице и неколико бочних улица, навео је Суботић.

Суботић каже да је ова инвестиција самo дио шире приче:

 – Радује да видимо наставак стратешког опредјељења да санирамо локалне путеве,у градском, приградском дијелу  и у руралном дијелу. Ових дана заврешено је асфалитрање на путу на Модрој плочи. Почињемо радове у Улици 29. Децембра. Радове у Улици Саве Ковачевића почињемо у недељу, казао је Суботић.

Радови на провлачењу струјних каблова у Улици Саве Ковачевића су завршени, како би се машине позирале и за викенд отпочели радове:

 – Предвиђено је да радови трају 15 дана. Вриједност инвестиције процијењена је на 100.000 еура. Радови  у центру града  ће бити организовани у неколико дионица. Саобраћај ће бити затворен  у одређеним периодима док трају радови. Када буде асфалтирање , централна градска улица биће затворена током цијелог дана, са кратким периодима пуштања саобраћаја, објаснио је Суботић.

Општина је у протеклом периоду уложила доста средстава у инфраструктурне радове. Одрађено је пуно путева, као и канализације гдје је није било. Можемо да урадимо много што смо доказали на основу стратешког опредјељења и то ће се само наставити.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here