На Ускршњем турниру реми ватерполиста ЦГ (У15) против Италије

Други дан такмичења на вараждинском Ускршњем турниру, односно 3. коло, обиљежили су ремији. Репрезентација Црне Горе игала је нерјешено са Италијом 10:10 (1:1, 3:3, 4:2, 2:4), а потом ремизирали су и Хрватска и Србија 8:8.

Kадети, играчи рођени 2008. године и млађи, на традиционалном Ускршњем турниру су, послије побједе на старту над Србијом и синоћњег пораза од Хрватске 12:8, данас ремизирали са “азурима”.

Цијела утакмица изабраника Ненада Вуканића против репрезентације Италије била је изузетно изједначена. Прва и друга четвртина завршена је нерјешеним резултатом. У трећој дионици Црна Гора је била боља и повела са два гола разлике. Ипак до краја сусрета репезентација Италија је, прво смањила, и на крају изједначила резултат на коначних 10:10.

Стријелци за репрезентацију Црну Гору: Данило Рогановић 2, Лука Тодоровић, Ђорђе Kопривица, Лука Савић, Стефан Вранеш, Максим Мијатовић, Дарио Домазетовић, Андреј Ђуровић и Стефан Kрута по гол.

Након три кола прва је са 7 бодова репрезентација Хрватске, друго и треће мјесто дијеле Србија и Црна Гора са по 4 бода, док је четврта репрезентација Италије са једним бодом.

Данас у доигравању за улазак у сутрашње финале од 18:30 се састају Црна Гора – Србија, па од 20:30 Хрватска и Италија. Сутра пријеподне поражени из вечерашњих утакмица играју за треће, а побједници у финалу за прво мјесто.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here