Пораз ватерполиста на турниру у Вараждину

Фото: Илустрација

Након јучерашње побједе у 1. колу Ускршњег ватерполо турнира у Вараждину против Србије (6:5), млади изабраници тренера Ненада Вуканића, поражени су од домаће селекције Хрватске 12:8 (6:2, 0:0, 2:4, 4:2).

Лош почетак репрезентације Црне Горе и перфектна прва четвртина домаћих са врло високим вођством 5:1, није се могла поправити у преосталом дијелу утакмице. У другој четвртини није било голова, да би у трећој дионици Матија Франета и саиграчи узвратили и пришли на 8:7. Било је прилике и за преокрет, али на голу Хрватске репрезентације је блистао голман Никола Батош са чак 15 одбрана. У наставку утакмице момци Ненада Вуканића су примили четири, а постигли само један гол и домаћин је сачувао предност и побједу.

Стрелци за репрезентацију Црне Горе су били: Матија Франета, Максим Мијатовић и Дарио Домазетовић са по два, Стефан Вранеш и Андреј Дурутовић по један погодак.

У другој утакмици 2. кола Ускршњег турнира у Вараждину, Србија је побједила Италију 12:3. У 3. колу од 10:00 сати Црна Гора игра против Италије. Вечерас и сутра прије подне су утакмице доигравања за коначни пласман. 



LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here