Ana Krivokapić na kvalifikacionom turniru u Slovačkoj

Фото: архива РТХН

Ženska omladinska fudbalska reprezentacija Crne Gore od danas do 11. aprila u Slovačkoj igraće u grupi 5 Lige kvalifikacija za Evropsko prvenstvo. Na ovaj turnir selektor Mirko Marić poveo je i napadača podgoričke “Mladosti” Anu Krivokapić koja je fudbalsku karijeru započela u “Obiliću” iz Herceg Novog.

U grupi sa Crnom Gorom su Azerbejdžan i Slovačka. Danas prvog dana Ana Krivokapić i njene saigračice igraju sa domaćom Slovačkom. U subotu 8. aprila Crna Gora igra sa Azebejdžanom. Poslednje kolo na turniru igra se 11. aprila kada se sastaju Slovačka i Azerbejdžan. Plasman iz 7 grupa u elitnu rundu izboriće prvoplasirane reprezentacije iz grupa.

-Zanimljiva je ova naša grupa, u kojoj je Slovačka favorit, sudeći po rangu. Ipak, nadamo se da možemo napraviti iznenađenje. Ono što je najvažnije u ovom trenutku je da naša ekipa može samo da napreduje igranjem utakmica kao što su ove sa Slovačkom i Azerbejdžanom, gdje nije prevelika razlika u kvalitetu, rekao je pred današnju utakmicu selektor Marić.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here