Егзитова журка у Херцег Новом

Велика   журка  у организацији Егзит  фестивала и Туристичке организације Херцег Нови, која је требало да буде одржана током Празника мимозе, уприличена је вечерас на Тргу Николе Ђурковића.

Звијезде овог музичког спектакла су један од најпопуларнијих  умјетника свјетске хаус сцене – Клептоне (Claptone) и најтраженије музичко име нашег региона – Констракта са својим бендом Земља Грува. Доброј атмосфери допринијели су поп звијезда Кејт и популарни представници црногорске електронске сцене.

Директорица ТО Херцег Нови, Миља Виторовић, каже да им је намјера била да Празник мимозе учине интернационалнијим али због временских непогода то се није догодило.

-Иницијалан договор са Егзитом је да убудуће овакве догађаје организујемо за 1. мај. Ове године, због букираности извођача морали смо да то организујемо вечерас. Свеједно, све је добро испало, трг је пун, град је оживио и феноменална је атмосфера, казала је Виторовић.

Истиче да је циљ ТО да младе људе вежу за Херцег Нови и организација оваквих фестивала је прави начин за то.

-Јако сам срећна што смо довели ове музичаре у Херцег Нови, пуно је младих људи вечерас овдје и мислим да треба више да имамо овакве разнолике понуде, закључила је Виторовић.

Најављује и дугорочну сарадњу са Егзитом и очекује да ће то имати ефекта.

Егзит је у прошлој години мао 26 догађаја у преко 10 земаља свијета, казала је ПР Тајана Недић.

-Када је Егзит одлучио да се шири ван Србије потпуно је природно било да дође у Црну Гору са Си денсом (Sea Dance). Такође је потпуно природно било да поред Си Денса имамо још један догађај у Црној Гори, а гдје друго него у сунчаном и предивном Херцег Новом. Увјерени смо да је ово само почетак сарадње и да ће Флауер Пауер (Flower Power) постати традиција.

Након Трга, журка се наставља у хотелу Лазуре у Мељинама а сав приход биће дониран Удружењу родитеља дјеце обољеле од канцера „Феникс“.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here