Адриатик гостовао под Горицом

Фудбалски тренер Крсто Перовић који овог прољећа ради у прволигашком клубу Арсенал из Тивта, са сарадницима је прије двије године формирао школу фудбала Адриатик. Школу похађа око 80 малишана из Игала, Херцег Новог и Зеленике.

Послије гостовања у Новом Саду и у Београду, гдје су играли са полазницима школе фудбала Војводине и Црвене Звезде, прије два дана, Адриатик је био гост ФК Будућност, а одигране су двије утакмице са полазницима школе Ђетић.

Екипа Адриатик за 2014. годиште побиједила је Будућност 6:3, док је генерација 2015/16. била боља од ривала 5:2.

Према ријечима Перовића у Подгорици је ишла екипа са 32 играча, а поред њега тренери су Василије Васиљевић и Јован Симовић.

-Ово гостовање одушевило је све наше малишане. Обишли смо терене ФК Будућност, а домаћини су нам били Горан Бурзановић, Петар Вукчевић, Сава Гардашевић и Жељко Ћетковић, који су и тренери у селекцији најмлађих фудбалера Будућности. Већ у недељу гостујемо у Петровцу, гдје ће нам ривали бити дјечаци из школе фудбала ФК Петровац и Морнар. За сада нам је резултат у другом плану, док нам је у првом обука дјеце и упућивање у тајне фудбала, рекао је Перовић.

Ако знамо да су полазници из школе фудбала Адриатик сада чланови Игала и Орјена, за очекивати је да ће сарадња између новских клубова са Перовићем и сарадницима донијети нова појачања за херцегновске клубове.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here