Све спремно за „Flower Power“ журку

Својеврсна једнодневна мaнифестација под називом „Flower Power“, коју организују Егзит фестивал и ТО Херцег Нови, најприје најављена у оквиру програма 54. Празника мимозе, па одгођена, биће одржана сутра (субота, 1. април) на Тргу Николе Ђурковића. Почетак је заказан за 18 сати.

Према ријечима Милоша Ковачевића из ТО Херцег Нови, све је спремно за велику журку, а публику очекује изузетно квалитетан програм.

Милош Ковачевић, ТО Херцег Нови

– Очекује нас заиста спектакл са плејадом великих музичких имена из свијета електронске музике, коју предводи Ана Ђурић Констракта, која је стекла регионалну али и европску репутацију наступом на прошлогодишњој Евровизији и Ди Џеј Клептон, којег је један од водећих магазина тог музичког жанра прогласио за топ три Ди Џеја на свијету. У остатку програма наступиће најбољи извођачи са црногорске сцене електронске музике – најавио је он.

У ТО Херцег Нови очекују велики број туриста, а постављањем два видео бима потрудили су се да сви посјетиоци подједнако уживају у наступима, прича Ковачевић.

– Посјетиоци ће моћи да прате све што се дешава на бини гдје год да буду. Један бим биће постављен у улицу која води до Трга, а други на Тргу Херцега Стјепана (Белависта). Из разговора које смо водили са хотелијерима, као и из најновијег бројног стања, видимо да је у граду велики број туриста, чак за 50% више него у истом периоду прошле године, а у хотелима чак три пута више. Очекујемо велику посјету и на дан самог одржавања манифестације – казао је он.

Уз наду да ће временски услови овога пута бити повољни, из локалне ТО позивају све љубитеље ове врсте музике, као и заљубљенике у Херцег Нови да дођу и уживају у овом музичком спектаклу.

Из локалне управе најавили су и забрану саобраћаја за сва возила у Његошевој улици, на потезу од раскрснице Његошеве са улицом Мића Вавића (зграда „Новљанке”) до улице Саве Ковачевића, као и у улици 10. херцеговачке бригаде од 18 сати до завршетка манифестације.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here