Прољеће 2023: Сервисне информације

Облачно,  мјестимично пљускови и грмљавина. У поподневним сатима углавном, у вишим планинским предјелима на сјеверу, киша ће прећи у суњежицу и снијег, а током ноћи понегдје могућ краткотрајно и у нижим. Крајем дана или током ноћи престанак падавина, прво на југу земље. Вјетар јужни и југозападни, умјерен до јак, током пријеподнева ће ослабити. У поподневним сатима вјетар у скретању на сјеверни и сјевероисточни, у појачању, током ноћи понегдје и олујне јачине. Највиша дневна температура ваздуха од 6 до 17 степени.

Струја

Данас ће без струје, због радова на мрежи, бити Сервисна зона у Игалу од 8:00 до 15:00 сати.  

Сутра (28. март) струју неће имати Ратишевина од 8:00 дo 15:00 сати.

Аутобуска станица

Нема кашњења на главној аутобуској станици, довољно је полазака ка земљама у региону. Локални и међуградски саобраћај се одвијају по реду вожње.

Више информација могуће је добити на 031 321 225 и 069 017 100 (Viber, WhatsApp), или путем портала www.autobuskahercegnovi.com

Аеродроми Црне Горе

Данас нема пријеподневних летова из Тивта, први је тек у 13:10 за Београд, потом у 15:20 и 18:40, а лет ка Истанбулу је планиран у 18:30. Реализован је први лет ка Бечу са подгоричког аеродрома, потом и ка Београду у 7:30, а затим слиједе ка Загребу, Вроцлаву, Истанбулу, Будимпешти, Бечу, Љубљани, Риму, Берлину, Варшави, Гдањску, Бриселу и Лондону.

АМСЦГ

Саобраћа се  по мокрим и клизавим коловозима. На дионицама које пролазе кроз усјеке могући су ситнији одрони.

Два трајекта саобраћају на линији Каменари – Лепетане од 6:00 до 22:00 сата, а потом само мањи трајект Василије који не превози камионе.

Интензитет саобраћаја је умјерен на путевима ван градских средина. У протекла 24 сата на путевима у земљи догодило се пет саобраћајних незгода.

Детаљније позивом на број телефона 19807.

Возите полако и пажљиво, срећан пут!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here