Прољеће 2023: Сервисне информације

Промјенљиво облачно са сунчаним интервалима. Крајем дана јаче наоблачење, током ноћи мјестимично киша. Вјетар јужних смјерова, слаб до умјерен, у поподневним сатима у појачању, крајем дана и током ноћи умјерен до јак. Највиша дневна температура ваздуха од 13 до 21 степен.

ДОМ ЗДРАВЉА

У централној згради Дома здравља на Топлој, на одјељењу педијатрије до 14:00 сати дежурна је др Драгана Кнежевић. На одјељењу за одрасле ради др Горан Комар. Преглед код изабраног доктора можете заказати путем кол центра Дома здравља сваког дана 10 до 17 сати.

ИЗМЈЕНА РЕЖИМА САОБРАЋАЈА

Ради несметаног и безбједног извођења радова на изградњи канализационе мреже Кутско поље, у циљу заштите водоизворишта Опачица, до 15. априла биће забрањен саобраћај за сва возила дијелом Зеленике, од зграде “Старо кино” до раскрснице код зграде Дома пензионера.

АУТОБУСКА СТАНИЦА

Нема кашњења на главној аутобуској станици, довољно је полазака ка земљама у региону. Локални и међуградски саобраћај се одвијају по реду вожње.

Више информација могуће је добити на 031 321 225 и 069 017 100 (Viber, WhatsApp), или путем портала www.autobuskahercegnovi.com

АЕРОДРОМИ ЦРНЕ ГОРЕ

Из Тивта су данас планирана четири лета ка Београду и по један ка Истанбулу и Лондону. Са подгоричког је планирано 11 летова, на вријеме је реализован лет ка Бечу, слиједе ка Београду, Манчестеру, Истанбулу, Кракову…

Детаљније информације могуће је добити путем телефона – 032 670 930 (Тиват); 020 444 244 и 19880 (Подгорица).

АМСЦГ

Временски услови су повољни за вожњу на већини путних праваца у земљи. На дионицама које пролазе кроз усјеке скрећу пажњу на појаву ситнијих одрона. Поштовање постављене саобраћајне сигнализације је обавезно на путевима гдје се изводе радови.

Детаљније информације могуће је добити путем телефона 020 234 999 и 19807.

Возите полако и опрезно, срећан пут!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here