Готово милион еура за санацију путева у Херцег Новом

Херцег Нови, панорама

За санације путева у Игалу, центру града, Мојдежу, као и у осталим мјесним заједницама Општина Херцег Нови расписала је три тендерска поступка укупне вриједности 950 хиљада еура.

Како је саопштено из локалне управе, у Игалу и Херцег Новом биће саниране улице Сава Илића, Саве Ковачевића, Сарајевска и улица Бокељских морнара, за шта је издвојено 360 хиљада еура.

У Мојдежу ће бити санирани локални пут до филтер станице (700 м), пут код цркве Св. Спаса, локални пут од споменика до засеока Поробићи (915 м), за шта је издвојено 220 хиљада еура.

Такође, у плану је и санација крака Требињске улице (од магистрале ка Сервисној зони), улице Јадранска магистрала-Шћепошевићи, локалне саобраћајнице на Подима, пута Косићи (Мокрине), улице Народног фронта (Мељине), пута у Зеленици од Дома пензионера до капије ПКБ-а, пута у Сасовићима (од Шимрака до Пјешиваца), улице Палих бораца и Норвешко насеље (Баошићи), путева на Луштици (Тићи, скретање за Весло, Забрђе Ватрогасни дом, Богетићи и Беговићи), за шта је издвојено 370 хиљада еура.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here