Прољеће 2023: Сервисне информације

Претежно сунчано. На сјеверу, понегдје по котлинама могућа магла. Вјетар слаб до умјерен, промјенљивог смјера. Највиша дневна температура ваздуха од 14 до 23 степена.

ЦЕДИС

Због радова на мрежи данас ће без струје, од 08 до 15 сати, бити Мојдеж, Тијесни кланац и Кулиновићи, а од 09 до 14 сати, Топла 3 и подручје око Огњиста.

Аутобуска станица

Аутобуски саобраћај се одвија по реду вожње. Локални и међуградски саобраћај саобраћа на вријеме, а мјеста има у свим правцима.

Више информација могуће је добити на 031 321 225 и 069 017 100 (Viber, WhatsApp), или путем портала www.autobuskahercegnovi.com.

Аеродроми Црне Горе

И данас, као и претходних дана, са тиватског аеродрома три лета ка Београду и један ка Истанбулу. Са подгоричког аеродрома полетјели су авиони ка Бечу и Београду, а током дана слиједе летови ка Истанбулу, Београду, Варни, Манчестеру..

АМСЦГ

Временски услови су повољни за вожњу на већини путних праваца у земљи..На дионицама које пролазе кроз усјеке скрећемо пажњу на појаву ситнијих одрона.Поштовање постављене саобраћајне сигнализације обавезно на путевима гдје се изводе радови.

На трајектној линији Каменари-Лепетане трајекти саобраћају од 06.00 до 22.000 сата за све врсте возила, а од 22.00 до 06.00 само путничка возила.

Интензитет саобраћаја је умјерен на путевима ван градских средина.

У протекла 24 сата на путевима у земљи догодило се 20  саобраћајних незгода у којима је су двије особе задобила теже а седам лакше повреде.

Више информација позивом на број 19807!

Возите полако и пажљиво, срећан пут!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here