Асфалтирање улица у Мјесној заједници Игало 

У Мјесној заједници Игало у току су активности на реконструкцији и асфалтирању више улица укупне дужине око 700 метара. Вриједност радова процијењена је на око 100 000 еура.  

Према ријечима предсједника Мјесне заједнице Игало Зорана Савковића, на основу тендеру ради се улица у Дреновику, у дужини  400 метара.

-Ради се дионица од „Звијезде“ до куће Стевовића, као и улица Јована Вавића Бутурова. Радиће се такође, реконструкција дионице код тржног центра „Солемар“, од скретнице према „Звијезди“.

Агенција за изградњу града је планирала и додатне радове.   

-Ускоро ће бити расписан тендер за асфалтирање Сарајевске и Улице Сава Илића, од  хотела „Palmon bay“ до бившег „Барона“. Извођач ће бити изабран за мјесец и у мају очекујемо да се асфалтира и тај дио. Укупна вриједност радова за асфалтирање двије улице по тендеру износи око 100 000 еура, навео је Савковић.   

Расписан је тендер и за постављање тартан подлоге на отвореном кошаркашком терену у Игалу.

-У понедељак ћемо знати ко ће бити извођач радова. Наручени су нови кошеви и рефлектори тако да ће моћи да се игра у ноћним условима. Трибине су предвиђене за око 100 гледалаца и изгледаће како доликује једном спортском терену, а биће постављене и нове клупе. У радове на уређењу терена биће уложено око 55 000 еура, казао је Савковић, изразивши задовољство што ће омладина и екипе користити спортски терен у Игалу, на који су дуго чекали.

Ускоро планирају и свечано отварање кошаркашког терена.  

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here