Зима 2023: Сервисне информације

Претежно облачно, повремено киша, на југу понегдје пљускови и грмљавина, а у вишим планинским предјелима на сјеверу и сусњежица и снијег. У другом дијелу дана, у сјеверним и вишим централним предјелима, киша ће постепено преци у сусњежицу и снијег. Крајем дана и током ноћи, снијег и сусњежица могући су и у вишим планинским предјелима на југу. Вјетар током дана у скретању на сјеверни и сјевероисточни, појачан и јак, крајем дана и током ноћи на ударе и олујне јачине. Највиша дневна температура ваздуха од 3 до 15 степени.

Струја

Због планираних радова на мрежи без напајања електричном енергијом ће од 8:00 до 15:00 сати остати потрошачи у насељима Тијесни кланац и Кулиновићи у Мојдежу.

АУТОБУСКА СТАНИЦА

Аутобуски саобраћај се одвија по реду вожње. Локални и међуградски саобраћај се одвијају по уобичајеном редослиједу. Мјеста има у свим правцима.

Више информација могуће је добити на 031 321 225 и 069 017 100 (Viber, WhatsApp), или путем портала www.autobuskahercegnovi.com.

Аеродроми Црне Горе

Ка Београду данас из Тивта три лета и један ка Истанбулу, док са подгоричког аеродрома планирају пет ка Београду, као и ка Истанбулу, Бечу, Мемингему, Љубљани, Барселони, Милану, Атини, Лондону.

АМСЦГ

Саобраћа се по мокрим и клизавим коловозима уз мјестимично смањену видљивост  Дуж клисура и усјека су могући ситнији одрони.

На трајектној линији Каменари-Лепетане тррајекти неће саобраћати од 22.00 до 06.00 часова.

Интензитет саобраћаја је умјерен на путевима ван градских средина.

У протекла 24 сата на путевима у земљи догодило се 16 саобраћајних незгода у којима су двије особе нажалост погинуле, двије су задобиле теже, а шест лакше повреде.

За детаљније информације позовите 19807.

Возите полако и пажљиво, срећан пут!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here