Због угрожавања сигурности и насилничког понашања у Херцег Новом ухапшена једна особа

У Херцег Новом је слободе лишен Н.Л. (57) којем се на терет стављају кривично дјело угрожавање сигурности и кривично дјело насилничко понашање, саопштено је из Управе полиције.

Полицији је у Херцег Новом 8. марта од стране трећег лица пријављено да је у Игалу на платоу испред једне бензинске станице непознато лице физички напало возача након чега је у непосредној близини његовог возила испалило неколико хитаца из пиштоља.

Припадници херцегновске полиције су изашли на лице мјеста гдје нису затечена поменута непозната лица, обављен је увиђај, те су прикупљена обавјештења од више особа.

-Интензивним радом на терену и у сарадњи са надлежним тужиоцем у Основном државном тужилаштву у Херцег Новом, полиција је идентификовала оштећеног, а онда и особу за коју се сумња да је оштећеног физички напала и након тога употријебила поменуто оружје. Ријеч је о Н.Л. (57) којем се на терет стављају кривично дјело угрожавање сигурности и кривично дјело насилничко понашање и он је лишен слободе, наводи се у саопштењу Управе полиције.

Оружје које је, како се сумња, употријебљено овом приликом, одузето је од Н.Л. и послато на потребна вјештачења у Форензички центар у Даниловграду.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here