Израда главног пројекта за реконструкцију стадиона у Бијелој

Фото: МЗ Бијела / Фб, идејно рјешење за стадион

У Мјесној заједници Бијeлa заједно са ФK „Поморац“ из Бијеле, Општином Херцег Нови и Фудбалским Савезом Црне Горе раде на реконструкцији стадиона у Бијелој.

Агенција за изградњу и развој Херцег Новог израдила је идејно рјешење, а у току је израда главног пројекта, казао је за РТХН предсједник Мјесне заједнице Бијела, Никола Самарџић:

– Тренутно је у поступку израда главног пројекта и чекамо да се заврши. Имаћемо ускоро састанак са ФК Поморац, Фудбалским савезом, представницима Општине. Надамо се да ће што прије доћи до реализације тог пројекта и изградњe једног савременог стадиона, који ће моћи да користе ФК Поморац и остали клубови из Бијеле, као и други спортисти и екипе. Стадион ће поред спортиста, моћи да користе хотели у Бијелој и њихове спортске екипе, које би долазиле на припреме и могу да тренирају на овом терену, оцијенио је Самарџић.

Очекују да ће овај пројекат бити реализован у што скорије вријеме, јер су се након деценија чекања, стекли услови за потпуну реконструкцију и модернизацију стадиона, како би Бијела постала стјециште спортиста, спортског туризма и на услузи домаћим екипама.       

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here