ЖКК Приморје домаћин Шестог међународног женског кошаркашког турнира

ЖКК Приморје је овог викенда организатор Шестог међународног женског кошаркашког турнира који ће се одржати у Спортском центру Игало, а под покровитељством Општине Херцег Нови.

Овај трофејни клуб, који је носилац женске кошарке у граду, је познат у региону као одличан домаћин турнира организованог у знаку Мимозе и као учесник многобројних међународних турнира широм Европе.

Још један у низу биће Шести традиционални међународни турнир Мимозе, најављује директорица Приморја Жељка Ратковић.

– У госте нам долазе наши дугогодишњи пријатељи, клубови са којима сарађујемо и виђамо се на многобројним међународним турнирима. Из Новог Места, града побратима, стиже нам екипа Крка на челу са предсједником клуба и нашим пријатељем Јерманом Мираном. Са овом одличном екипом наше „Приморке“ су сваке године у финалу, што не значи да већ сада најављујемо финални сусрет, јер нам стижу још двије изванредне екипе из БиХ.

Из Фојнице нам долази наш стари знанац и пријатељска екипа Star предвођена предсједником клуба, нашим пријатељем Кучук Самиром. Са екипом Star, као и са екипом Крка већ имамо одличну дугогодишњу сарадњу.

Из Бања Луке нам стиже екипа Феникс, која ће по први пут учествовати на нашем турниру, а екипу предводи предсједник клуба, наш дугогодишњи пријатељ Дарко Косић, а ова екипа је већ угостила кошаркашице Приморја. У име ЖКК Приморје и комплетне Управе клуба свим гостима желим угодан боравак и добар провод у нашем лијепом граду, а играчицама добру и фер игру, казала је Ратковић.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here