Зима 2023: Сервисне информације

Умјерено до потпуно облачно, повремено уз слабу до умјерену кишу. На крајњем сјеверу дужи периоди сувог времена и знатно мање падавина. Вјетар јужних смјерова, умјерен до јак, понегдје на ударе и веома јак. Највиша дневна температура ваздуха од 7 до 17 степени.

ЦЕДИС

Због радова на мрежи данас су опет без струје, од 8 до 15 сати: Зеленика, Сасовићи, Ногуловићи, Аврамовићи, Кути, Кутско поље, Марићи, Накићеновићи и Опачица.

Сутра (10. март) без струје ће бити, од 08 до 15 сати: Мојдеж, Тијесни кланац, Кулиновићи.

Аутобуска станица

Нема кашњења ни гужве на главној аутобуској станици. Локални и међуградски саобраћај се одвијају по реду вожње. Мјеста има у свим правцима.

Више информација могуће је добити на 031 321 225 и 069 017 100 (Viber, WhatsApp), или путем портала www.autobuskahercegnovi.com.

Аеродроми Црне Горе

Три лета ка Београду у 11:00, 15:20 и 16:00, као и један ка Истанбулу у 11:00 сати – то је ред летјења за данас из Тивта. Мањи број летова реализоваће и из Подгорице – пет ка Београду, три ка Истанбулу и један ка Манчестеру. За сада нема кашњења нити најављеног отказивања летова.

АМСЦГ

Саобраћа се по мокрим и клизавим коловозима и уз мјестимично смањену видљивост.  Дуж клисура и усјека су  могући  наиласци на ситније одроне.

На трајектној линији Каменари – Лепетане саобраћа један трајект, од 22.00 до 06.00 часова. Аутобуси и теретна возила се преусмјеравају на пут заливом. Према најавама из Морског добра, данас очекују да у саобраћај буде укључен и трајект „30. август“.

Интензитет саобраћаја је умјерен на путевима ван градских средина.

У протекла 24 сата догодило се осам саобраћајних незгода у којима су три особе задобиле теже, а пет лакше повреде.

За детаље позовите 19807.

Возите полако и пажљиво, срећан пут!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here