Цвјетна поворка 54. Празника мимозе 18. мартa

Цвјетна поворка 54. Празника мимозе, која је првобитно била заказана за 03. март, биће највјероватније одржана у суботу, 18. марта. Уколико временски услови дозволе, на траси од платоа испред Општине Херцег Нови до Трга Николе Ђурковића плесним тачкама ће се представити 13 група из новских вртића, све четири основне школе и Д‌јечијег дома „Младост“.

Како је раније најављено, десет група ће носити нове костиме, док ће три бити ревијалне и представиће нам преглед сјајних маски из протеклих година. Поворку ће предводити мале мажоретке и Градска музика Херцег Нови, а на главном градском тргу ће наступити и д‌јечји хор “Цвркутићи”.

Подсјећамо, наредног викенда биће одржана и два забавна догађаја: у суботу 11. марта Мимоза Данце Фестивал на којем учествује значајан број д‌јеце, док је за нед‌јељу 12. март заказан  Каротрц.

 Организатор Цвјетне поворке 54. Празника мимозе је Општина Херцег Нови -Секретаријат за културу и образовање, уз подршку ЈУК Херцег Фест и Туристичке организације Херцег Нови.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here