Крнево Фјако Јужиновић спаљен за све недаће Херцег Новог

Kривац за све оно лоше што је задесило Херцег Нови у прошлој години, крнево Фјако Јужиновић, који се бахато понашао током цијелог 54. Празника мимозе, вечерас је осуђен и спаљен.

Оптуженом вечерас се судило по 11 тачака оптужнице, од којих је прва крађа кључа од капа Празника мимозе.  Kључ је, како се могло чути током суђења, на сву срећу и уз доста проблема, пронађен и враћен.

Друга тачка оптужнице обухвата мистериозни нестанак шипки из улице Николе Ђурковића, трећа се тицала помјерања сатнице на чувеној Сахат-кули, четврта за инциденте у Јокиној кужини, пета је била узурпација Дома здравља.

По шестој тачки, Фјако је оптужен да је слао дојаве о бомбама у школама, а по седмој крив је био и за штрајк фризера, док је по седмој оптужен за киднаповање глумца Мића Лаловића, док је девета обухватала крађу Болнице Мељине, државни удар из 2016. године, покушај похаре Института Игало у спречавање другог маскенбала, као и подметање пожара током прошлог љета.

Фјако је одговарао вечерас и за уништење црногорског свемирског програма, а као круна његовог безобразлука била је кафа на Шкверу, међу поштеним свијетом.

Садржај оптужнице заправо је испреплетен од фиктивних догађаја који чине окосницу серије „Kључ мимозе“, као и од стварних догађаја током протеклог периода.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here