Зима 2023: Сервисне информације

Умјерено до претежно облачно, повремено и мјестимично киша, а у вишим планинским пред‌јелима, на сјеверу и сусњежица и снијег. На сјеверу, у јутарњим сатима по котлинама магла, а на југу, послијеподне сунчани интервали. Вјетар слаб до умјерен, промјенљивог смјера. Највиша дневна температура ваздуха од 4 до 15 степени.

ИЗМЈЕНА РЕЖИМА САОБРАЋАЈА

Због безбједног одржавања Цвјетне поворке, а уколико временски услови дозволе, данас ће бити затворен саобраћај Његошевом улицом  од зграде Новљанке до главног градског Трга од 13:30 до 14:30.

АУТОБУСКА СТАНИЦА

Фиксни телефон за информације на Аутобуској станици у Херцег Новом није у функцији због квара. Како обавјештавају, очекују да у најскорије вријеме радници црногорског отклоне квар како би грађани опет могли добити информације и на овај начин. До тада, грађани могу позвати на 069 017 100, број телефона гдје су доступне и апликације Viber и WhatsApp, а могу се информисати и путем портала www.autobuskahercegnovi.com, саопштавају са Аутобуске станице и моле грађане и путнике за стрпљење и разумијевање.

АЕРОДРОМ ЦРНА ГОРА

Са аеродрома Тиват данас три лета ка Београду. Летови су у 8, 10:25 и 15:20 сати. Са аеродрома Подгорица летови Ка Љубљани, Бечу, Истанбулу, Кракову, Бриселу и Београду.

АМСЦГ

Саобраћај се овог јутра обавља по мокрим коловозима. Видљивост је мјестимично смањена по котлинама. Скрећемо пажњу и на учестале ситније одроне. Савјетујемо максимално опрезну вожњу прилагођену временским и саобраћајним условима. На регионалном путу Мојковац-Ђурђевића Тара, у мјесту Добриловина, саобраћај у прекиду за све категорије возила. До 30. априла на магистралном путу Лепетани-Тиват-Кртолска раскрсница у мјесту Доња Ластва промијењен је режим саобраћаја са двосмјерног на једносмјерни на мјесту извођења радова. Саобраћаја у Будви од Пријевора до Ластве Грбаљске промијењен је са двосмјерног на једносмјерни. Потпуна обустава саобраћаја у термину од 10.00 до 14.00 часова сваког дана осим недеље. Интензитет саобраћаја је умјерен на путевима ван градских средина.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here