Одбојкашице “Албатроса” поражене од “Галеба”

У дербију 14. кола Суперлиге за одбојкашице синоћ је у Спортском центру Игало званични шампион, “Галеб” из Бара, побједио херцегновски “Албатрос” максималним резултатом 3:0 (25:20, 25:19, 25:13).

Овом побједом гошће су се реванширале Новљанкама за пораз у првом дијелу првенства у Бару, када је резултат био 3:1 за екипу Бранкe Обрадовић. Било је то лоше издање домаће екипе, у чијем је саставу игром једино задовољила Александра Шћекић, док су остале играчице тотално подбациле у дербију. Овај пораз је помјерио “Албатрос” са другог на четврто мјесто на табели, тако да неће бити ништа од новског финала. Наиме, на основу овог резултата, ако до краја лигашког дијела не буде изненађења, што је тешко очекивати, у полуфиналу на завршном турниру ће играти “Херцег Нови” – “Албатрос” и “Лука Бар” –“Галеб”.

У слабом издању екипе „Албатроса“ највише је пружила Александра Шћекић са 12 поена, а остале поене су постигле: Анђела Kукобат 4, Милица Вулетић 3, Олга Павлишук, Јелена Бијеловић и Ана Поповић по 2 и Марија Батинић 1 поен.

Остали резултатки 14 кола: “Медитеран” – “Херцег Нови” 0:3, “Будућност” – “Гимназијалац” 3:0, “Академија” – “Лука Бар” 0:3 и “Јединство” – “Морача” 3:1.
Пласман: “Херцег Нови” 42, “Лука Бар” и “Галеб” по 34, “Албатрос” 31, “Академиј” и “Морача” по 16, “Будућност” 15, “Јединство” 13, “Гимназијалац” 5 и “Медитеран” 4 бода.

У 15. колу наредног викенда играју: “Херцег Нови” – “Будућност”, “Медитеран” – “Албатрос”, “Гимназијалац” – “Академија”, “Морача” – “Гале” и “Лука Бар” – “Јединство”.

У реванш сусретима полуфинала Kупа ЦГ у сриједу играју “Будућност” – “Херцег Нови”, а у четвртак “Морача” – “Албатрос”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here