Зима 2023: Сервисне информације

Умјерено до потпуно облачно, повремено киша, а у планинама на сјеверу повремено сусњежица и снијег. У другом дијелу дана више падавина, локално пљускови и грмљавина. Вјетар углавном слаб до умјерен промјењивог смјера. Највиша дневна температура ваздуха од 1 до 15 степени.

ЦЕДИС
Због планираних радова на мрежи у времену од 8:00 до 15:00 сати без струје ће бити насеља Ђурићи и Бјелске Kрушевице, а од 8:00 до 13:00 сати Лучићи, Шћепошевићи и Пријевор.

АУТО МОТО САВЕЗ
Због нестабилних временских прилика и киша која пада у већем дијелу земље саобраћај се одвија по мокрим и клизавим коловозима. На сјеверу се саобраћа отежано због расквашеног и угаженог снијега, а учестали су и ситнији одрони. Савјетује се максимално опрезна вожњу прилагођена временским и саобраћајним условима. У протекла 24 сата на путевима у земљи догодило се 12 саобраћајних незгода у којима је једна особа задобила теже, а једна особа лакше повреде.

ОБУСТАВА САОБРАЋАЈА
Због изградње канализационе мреже на локалном приобалном путу у насељу Зеленика, у улици Жупа Драчевица до 14. марта забрањен је саобраћај за сва возила на потезу од зграде “Старо кино” до раскрснице код зграде Дома пензионера.

АВИО САОБРАЋАЈ
Из Подгорице је данас планирано 11 летова, а пет их је за Београд. Први „Аir Montenegro“ реализован је у 7:30, вечерњи је у 18:15, а компаније „Аir Serbia“ су у 8:30, 15:15 и у 20:10. Два лета су за Истанбул, а остали су за Љубљану, Атину, Беч и Лондон. Из Тивта данас само два лета за Београд; „Аir Serbia“ у 8:00 сати и у 15:20.

ЖЕЉЕЗНИЧKИ САОБРАЋАЈ
Не зна се када ће брзи воз из Београда стићи у Бар, пошто је дошло до прекида Жељезничког саобраћаја на дијелу пруге у Србији. Полазак из Бара за Београд је сваке вечери у 19:00 сати. Локални возови саобраћају редовно, а мјеста има довољно.

АУТОБУСKИ САОБРАЋАЈ
На херцегновску Аутобуску станицу јутрос су први стигли „Банбус“ из Београда „Оzlem tours“ из Лесковца и „Viena tour“ из Модриче, а очекују „Јадран експрес“ из Београда, „Blue line“ из Новог Сада, „Божур“ и „Ленс“ из Суботице, па „Ласту“ из Београда. У 7:00 сати кренуо је „Оzlem tours“ за Београд, у 8:35 ће „Lalatović travel“ за Сарајево, у 9:30 „Божур“ па у 11:10 „Јадран екпрес“ за Дубровник, а у 12:10 „Југопревоз“ за Требиње.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here