Зима 2023: Сервисне информације

Промјенљиво облачно са сунчаним интервалима, а крајем дана или током ноћи мјестимично слаба киша. Вјетар слаб до умјерен, јужни и југоисточни. Највиша дневна температура ваздуха од 9 до 18 степени.

Струја

Данас ће без струје, од 8:00 до 15 сати бити Беци, Пријевор, Лучићи.

За сутра су из ЦЕДИСа најавили да, од 8:00 до 15:00 сати, струју неће имати Ђурићи и Бијелска вала, а од 7:30 до 18:00 сати подручје око цркве у Мојдежу и Кулиновићи.

Вода

Подручје Бијеле неће имати воду од 10 до 14 часова због квара на водоводној мрежи ДН 200мм.

Због квара на цјевоводу ДН 150 без дотока воде су и потрошачи са подручја Каменара, а радове ће обављати од 8:00 до 14 часова.

Аутобуска станица

Аутобуски саобраћај одвија се по реду вожње. Ни овог јутра нема кашњења, а поласци су тачно на вријеме. Мјеста има у свим правцима.

Више информација могуће је добити позивом на бројеве телефона 031 321 225 и 069 017 100 (Viber, WhatsApp), или путем портала  www.autobuskahercegnovi.com.

Aеродроми Црне Горе

Три лета ка Београду и један ка Исатнбулу – тако изгледа план летјења за данас са тиватског аеродрома. И са подгоричког аеродрома данас мањи број летова – пет ка Београду, три ка Истанбулу и један ка Манчестеру.

АМСЦГ

Саобраћај се обавља по претежно сувим коловозима. Видљивост је углавном добра. У сјеверним и у вишим планинским предјелима могућа је поледица, а дуж  клисура и усјека ситнији одрони.   

На трајектној линији Каменари-Лепетане саобраћа један трајект, од 6:00 до 22:00 сата. Аутобуси и теретна возила се преусмјеравају на пут заливом. Тунел Врмац је отворен за саобраћај.

Интензитет саобраћаја је умјерен на путевима ван градских средина.

У протекла 24 сата догодило се 16 саобраћајних незгода у којима је једна особа задобила теже, а осам лакше повреде.   

Возите полако и пажљиво, срећан пут!                                  

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here