Зима 2023: Сервисне информације

Претежно сунчано, уз слаб до умјерен развој облачности. На сјеверу током јутра по котлинама магла. Вјетар слаб до умјерен, промјењивог смјера. Највиша дневна температура ваздуха од 12 до 19 степени.

ЦЕДИС
Због планираних радова на мрежи од 8:00 до 16:00 сати без струје ће бити насеља Каменари, Ђурићи и Бијелске Крушевице.

АУТО МОТО САВЕЗ
Саобраћа се по претежно сувим коловозима, и углавном уз добру видљивост. У сјеверним и у вишим планинским предјелима могућа је поледица, а дуж клисура и усјека ситнији одрони. Савјетује се опрезна вожња, прилагођенa временским и условима на путу. У протекла 24 сата на путевима у земљи догодило се 15 саобраћајних незгода у којима је шест особа задобило лакше повреде.

ОБУСТАВА САОБРАЋАЈА
Због изградње канализационе мреже на локалном приобалном путу у насељу Зеленика, у улици Жупа Драчевица до 14 марта забрањен је саобраћај за сва возила на потезу од зграде “Старо кино” до раскрснице код зграде Дома пензионера.

АВИО САОБРАЋАЈ
Из Подгорице је данас планирано 14 летова, а пет их је за Београд. Први „Аir Montenegro“ реализован је у 7:30, вечерњи је у 18:15, а компаније „Аir Serbia“ су у 8:30, 15:15 и у 19:00 сати. Остали летови су за Берлин, Истанбул, Љубљану, Меминген, Беч, Барселону, Милано, Атину и Лондон. Из Тивта су данас планирана четири лета, а три су за Београд; „Аir Serbia“ у 11:50 и у 15:05, а „Аir Montenegro“ у 16:00 сати. Црногорска авио компанија лети и за Истанбул у 10:55.

ЖЕЉЕЗНИЧКИ САОБРАЋАЈ
Брзи воз из Београда касни 55 минута, и на Жељезничкој станици у Бару га очекују око 8:20. Полазак из Бара за Београд је сваке вечери у 19:00 сати. Локални возови саобраћају редовно, а мјеста има довољно.

АУТОБУСКИ САОБРАЋАЈ
На херцегновској Аутобуској станици очекују „Ленс“ из Новог Сада, „Божур“ из Београда, „Royal travel“ из Ниша, „Jadran line“ из Крагујевца па „Јадран експрес“ из Суботице. У 7:00 сати кренуо је „Оzlem tours“ за Београд, у 8:35 ће „Центротранс“ за Сарајево, у 9:30 „Божур“ па у 11:10 „Јадран екпрес“ за Дубровник, а у 12:10 „Југопревоз“ за Требиње.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here