Авантура аниматори и данас у Парку Мимозе

Авантура аниматори, који су синоћ приредили незабораван провод у Парку Мимозе, наступиће и данас у истим терминима од 17 и 19 сати.

Весела екипа кловнова, акробата, жонглера, штулаша и плесача својим необичним програмом за д‌јецу и одрасле представили су шаљиве игре и вјештине.

Тиа Хаос, чланица групе Авантуре аниматори из Новог Сада истакла је да им је велика част што су дио 54. Празника мимозе

-Круна сваког перформера је да наступа на манифестацијама које су оваквог типа. Захваљујем Општини и Туристичкој организацији Херцег Нови који су нас позвали да направимо овако лијеп наступ за д‌јецу. Празници су управо то да се окупљамо, дружимо и лијепо проведемо.

Ова група наступала је широм бивше Југославије и увјек смо лијепо примљени. Наша главна публика су д‌јеца њихова срца су велика, отворена и искрена  и увијек нам је лијепо на наступима.

-Први пут смо у Херцег Новом. И данас се дружимо на истом мјесту, а припремили смо другачији наступ.Када су празници и када је програм на отвореном гледамо да то буде спектакуларно као што је вечерашња завршница са ватрометом, казала је Хаос и додала да се годинама припремају за наступ и да су уиграна екипа. 

Уз Авантура аниматоре у Парку Мимозе наступa Clazz квинтет свира Болинга.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here