Познате личности из региона на Winter Flower хуманитарном афтерпартију

Многе познате личности из региона придружиће се у суботу, 25. фебруара, великој Winter Flower журци у Херцег Новом, као и хуманитарном ЕXIТ афтерпартију који ће услиједити након овог спектакла.

Главни догађај на Тргу Николе Ђурковића, у оквиру 54. Празника мимозе, отворен је за све посјетиоце, а предводе га један од водећих свјетских продуцената и диџејева Claptone и регионална сензација Констракта са бендом Земља Грува.

Ексклузивна журка биће одржана у хотелу Лазуре у Херцег Новом, у поноћ, а присуство већ су потврдили бројни утицајни музичари, глумци, представници модне индустрије и инфлуенсери. Међу званицама су Рамбо Амадеус, Кристина Беквалац, Ана Станић, Ивана Дудић, Зои, Јови Томи, Хелен Бабић, Ивана Станковић, Ненад Окановић, Немања Форкапић, Сандра Видовић, Милица Мајкић, Елена Николаевна и многи други, а сав приход од догађаја биће дониран удружењу родитеља дјеце обољеле од канцера Феникс из Херцег Новог.

Познато је и да ће на Winter Flower афтерпартију наступити специјални музички гости изненађења, а журци ће присуствовати и Кејт Богићевић, Сандра Митровић, Ивана Радоман, Јелена Ђукић, Тијана Османагић, Никола Шоћ, Милица Пламенац, Зана Савићевић, Дејана Кривокапић, Владана Лепетић, Panda Stuff, Анастасија Вукчевић, Елена Мијатовић, Нада Лончар, Петра Раичевић, Анђела и Андријана Стојановић, Амил Дураковић, Радун Бакић, Матеа Плетикосић, Нина Марковић, Андреа Лекић и друге познате личности из региона, које на друштвеним мрежама у збиру прати више од два милиона људи!

Хуманитарни афтерпарти почиње након Winter Flower догађаја, чија је главна звијезда један од најтраженијих умјетника свјетске хоусе сцене Claptone. Програм појачава и најтраженије музичко име региона Констракта и бенд Земља Грува, а придружују се и црногорска поп звијезда Катарина Богићевић Кејт, затим Nessuno, као и P.S. и Bodzie, који ће наступити у заједничком сету.

Winter Flower журка ће бити одржана 25. фебруара у оквиру 54. Празника мимозе на Тргу Николе Ђурковића у Херцег Новом, а улаз на овај јединствени догађај под маскама је слободан.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here