Признања спортским талентима Баошића

Почетак Бербе мимозе и свечаност којом је најављена најпознатија тустичко-културна и спортска манифестација у зимском периоду на црногорском приморју, за мјештане Баошића и чланове ове мјесне заједнице представља велики дан.

Велики број гостију и присуство предсједника општине Стевана Катић, челни људи МЗ Баошић искористили су да младим спортистима из овог мјеста уруче пригодне награде.

Предсједник МЗ Баочић Ђуро Цвјетковић са сарадницима уручио је пехаре и признања репрезентативки Црне Горе у каратеу, освајачици трећег мјеста и бронзане медаље на Европском првенству на Кипру, кадеткињи Јовани Дамјановић, (КК Омладинац Подгорица) и првој каратисткињи на Свјетској ранг листи у борбама у категорији до 57 килограма за прошлу годину.

Награђен је и каратиста Урош Драгаш из КК Бијела, затим ватерполиста и спортски риболовац члан ВК Јадран, односно члан клуба спортских риболоваца Рибар Баошић Никола Дамјановић, затим ватерполиста Игор Килибарда, члан клуба Бокељ из Баошића. Међу награђеним је и Софија Дабовић једриличарка ЈК Јово Дабовић такође из Баошића.

Признања најбољим спортистима из Баошића по одлуци људи из Мјесне заједнице уручио је предсједник општине Стеван Катић.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here