У Новском јутру у понедељак погледајте…

У оквиру Празника мимозе предвиђен је богат програм за дјецу а наше најмлађе суграђане у уторак, 21. фебруара у Дворани Парк, очекује сусрет са Љубивојем Ршумовићем, писцем и пјесником уз чије приче и стихове су расле генерације дјеце. Сусрет са једним од највећих југословенских писаца за дјецу имаћемо у Новском јутру на РТХН у понедељак, 20. фебруара.  

Традиционални сусрети извиђача одржани су и ове године а у тродневном дружењу присуствовало је преко 300 извиђача из 26 градова земаља региона. О томе ће причати новски извиђачи Миа Ђедовић и Радован Миловић.

И док се у Новом одржава фешта над фештама, у славу малог жутог паперјастог цвијета, мале машкаре су се расплесале и разиграле на маскенбалу у Институту а они велики из НВО Машкаре бране боје нашег града на карневалу у Ријеци па ћемо у Новском јутру видјети како је било на том карневалу.

Новско јутро са Слађаном Рашо од 8:00 до 9:00 на РТХН.

1 COMMENT

  1. Gostuje li kada šef komunalnih policajaca da ga pitate zašto tolerišu privatne prevoznike koji non stop prevoze smeće, šut i zemlju na divlje deponije u zaleđu Novske Rivijere!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here